WEBINAR: Agilent LC solutions for food testing and food fortification webinar

Zapraszamy na webinar pod tytułem "Agilent LC solutions for food testing and food fortification webinar".

HPLC to zaawansowana technika analityczna szeroko stosowana w przemyśle spożywczym, laboratoriach badawczych i komercyjnych laboratoriach testowych do kontroli jakości, oceny bezpieczeństwa i analizy wartości odżywczych. Jest ona szczególnie przydatna do analizy związków takich jak witaminy, aminokwasy, cukry, oleje i toksyny, takie jak mykotoksyny. HPLC odgrywa kluczową rolę w zapewnieniu bezpieczeństwa, jakości i integralności odżywczej produktów spożywczych. Jego zdolność do dostarczania szczegółowych informacji o składzie próbek żywności czyni go niezbędnym narzędziem dla laboratoriów testujących żywność i przemysłu spożywczego.

ZAREJESTRUJ SIĘ

Szukaj w serwisie
Polityka cookies