WEBINAR: Agilent LC solutions for food testing and food fortification webinar
![](/uploaded/FSiBundleContentBlockBundleModelBlockImageBlock/filePath/1725/zrzut-ekranu-2024-05-10-094503.png)
Zapraszamy na webinar pod tytułem "Agilent LC solutions for food testing and food fortification webinar".
HPLC to zaawansowana technika analityczna szeroko stosowana w przemyśle spożywczym, laboratoriach badawczych i komercyjnych laboratoriach testowych do kontroli jakości, oceny bezpieczeństwa i analizy wartości odżywczych. Jest ona szczególnie przydatna do analizy związków takich jak witaminy, aminokwasy, cukry, oleje i toksyny, takie jak mykotoksyny. HPLC odgrywa kluczową rolę w zapewnieniu bezpieczeństwa, jakości i integralności odżywczej produktów spożywczych. Jego zdolność do dostarczania szczegółowych informacji o składzie próbek żywności czyni go niezbędnym narzędziem dla laboratoriów testujących żywność i przemysłu spożywczego.
ZAREJESTRUJ SIĘ
Pliki do pobrania