Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw
Zapraszamy do udziału w "Konferencji Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw" organizowanej przez Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Data: 20-22.05.2024
Miejsce: Międzynarodowe Centrum Konferencyjne "Krzyżowa"
Program:
Dzień I (poniedziałek)
17:30-19:00 Rejestracja uczestników
18:00-20:00 Obiadokolacja
Dzień II (wtorek)
8:00-9:00 Rejestracja uczestników
9:00-9:15 Rozpoczęcie Konferencji
9:15-11:00 Wykład inauguracyjny prof. Jana Oszmiańskiego pt. Aronia jako wyjątkowo bogate źródło substancji prozdrowotnych; wykłady plenarne
11:00-11:30 Przerwa kawowa
11:30-13:50 Sesja I
14:00-15:00 Przerwa obiadowa
15:30-17:00 Zwiedzanie pałacu Krzyżowa
19:00-24:00 Uroczysta kolacja
Dzień III (środa)
9:00-11:00 Sesja II
11:00-11:30 Przerwa kawowa
11:30-13:50 Referaty zamykające, podsumowanie i zakończenie Konferencji
14:00-15:00 Przerwa obiadowa
Strona wydarzenia: https://oiw.upwr.edu.pl/