Mikrobiologia: E-forum Food FAKTY 09 marca 2023

PARTNER STRATEGICZNY 

Szanowni Państwo,

 

zapraszamy do udziału w eFORUM  Postęp w analityce żywności

Dzień 2. - Mikrobiologia

Data: 09.03.2023 godz. 11:00

zapraszamy szczególnie na naszą prezentację Perlan Technologies:

Postęp w zastosowaniach techniki Real Time PCR w mikrobiologii żywności i kierunki rozwoju

dr Bartosz Wojciechowicz, Perlan Technologies Polska

godz. 11:40

 

 LINK do oficjalnej strony wydarzenia FOOD FAKTY z formularzem rejestracyjnym:

 

ZAREJSTRUJ SIĘ: 

eFORUM Postęp w analityce żywności. Dzień 2. - Mikrobiologia - Przegląd Rynku Spożywczego (foodfakty.pl)

 

 

WARUNKI UCZESTNICTWA

Udział w webinarium jest bezpłatny.

Konieczna rejestracja przez formularz podany na stronie.

Następnie potwierdź swój udział w mailu, który otrzymasz po rejestracji (uwaga! może pojawić się w folderze SPAM).

Rejestracje na adresy e-mail prywatne mogą skutkować brakiem możliwości uczestniczenia w wydarzeniu.

Szukaj w serwisie
Polityka cookies