Mikrobiologia: E-forum Food FAKTY 09 marca 2023
![](/uploaded/FSiBundleContentBlockBundleModelBlockImageBlock/filePath/1341/mikrobiologiastrona-1.jpg)
PARTNER STRATEGICZNY
![](/uploaded/FSiBundleContentBlockBundleModelBlockImageBlock/filePath/1344/perlanlogocolorslogan.png)
Szanowni Państwo,
zapraszamy do udziału w eFORUM Postęp w analityce żywności
Dzień 2. - Mikrobiologia
Data: 09.03.2023 godz. 11:00
zapraszamy szczególnie na naszą prezentację Perlan Technologies:
Postęp w zastosowaniach techniki Real Time PCR w mikrobiologii żywności i kierunki rozwoju
dr Bartosz Wojciechowicz, Perlan Technologies Polska
godz. 11:40
![](/uploaded/FSiBundleContentBlockBundleModelBlockImageBlock/filePath/1342/photo-bartosz.jpg)
LINK do oficjalnej strony wydarzenia FOOD FAKTY z formularzem rejestracyjnym:
ZAREJSTRUJ SIĘ:
WARUNKI UCZESTNICTWA
Udział w webinarium jest bezpłatny.
Konieczna rejestracja przez formularz podany na stronie.
Następnie potwierdź swój udział w mailu, który otrzymasz po rejestracji (uwaga! może pojawić się w folderze SPAM).
Rejestracje na adresy e-mail prywatne mogą skutkować brakiem możliwości uczestniczenia w wydarzeniu.